"Застали кілька прильотів": Дмитро Комаров потрапив під обстріл у Херсоні

"Застали кілька прильотів": Дмитро Комаров потрапив під обстріл у Херсоні

Український телеведучий і журналіст Дмитро Комаров розповів, що потрапив під обстріл біля Антонівського мосту в Херсоні. Він відвідав звільнене 11 листопада місто, щоб засвідчити звірства окупантів на українській землі. Після пресконференції з президентом Володимиром Зеленським, він з командою поїхав до Антонівського мосту, щоб поспілкуватися з сім'єю, що живе прямо біля нього. У цей момент почався обстріл міста.

Стіни затремтіли. Полетіли скла. Ми вискочили на вулицю і сховалися з дітьми за стіною в протилежній від Дніпра стороні. Там застали ще кілька прильотів (судячи по звуку - міномет). Допомогли родині з дітьми сісти в машину і виїхати. Ми потрапили під обстріл через дві години після візиту президента. Він дуже ризикував, - розповів Комаров на своїй сторінці в Instagram.

Також він висловив гордість за Володимира Зеленського, який не побоявся приїхати в раніше окупований Херсон, попри всю небезпеку.

Нагадаємо, що актор "Дизель шоу" розповів, як склав іспит на отримання українського громадянства.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео) У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео)
На щастя, постраждалих немає, однак конструкція впала прямо на припаркований Lexus, і буквально розчавила автомобіль.
Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом
Президент України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову найближчим часом скликати нове засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та інших південних й східних областей.
Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом
Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку.
Loading...
Load next