Чому цього сезону всі модниці купують боді?

Чому цього сезону всі модниці купують боді?

В перекладі з англійської боді – це «тіло». І саме цим словом свого часу назвали новий вид білизни корсетного типу, який тісно прилягає до тіла й закриває корпус від стегон до шиї. З часом ця модель зазнала суттєвих змін і сучасні модниці носять боді не лише як спідню білизну, але і як практичний, функціональний і універсальний одяг. А цього року це ще й один з головних модних трендів.

Які різновиди боді варто придбати, щоб виглядати модно

В наш час, аби купити боді з останніх колекцій топових світових брендів, не потрібно робити замовлення на закордонних сайтах і тижнями чекати доставку. Речі, які пропонують у популярних європейських бутиках, можна придбати й в українському магазині ІНТЕРТОП, причому без переплати за доставку з-за кордону. Боді з асортименту цього продавця – моделі, які цього року входять в ТОП найпопулярніших та наймодніших. А це варіанти у вигляді:

  • лонгслівів;
  • джемперів;
  • футболок і майок;
  • водолазок;
  • елегантних кофт;
  • спідньої білизни;
  • «купальників» для спорту.

Тим хто хоче купити не просто наймоднішу модель цього сезону, а річ, яка не втратить своєї актуальності й наступного року, стилісти радять звернути увагу на варіанти в класичній і пастельній кольоровій палітрі. Залишаються в тренді й фасони з прорізами. Тим, хто вибирає універсальну річ, яка легко поєднується з різними речами в гардеробі, варто поповнити колекцію трикотажною моделлю з довгим рукавом в мінімалістичному стилі, наприклад, в дизайні водолазки.

Головні причини популярності жіночих боді

Цей предмет жіночого гардероба недаремно увійшов у перелік найпопулярніших. Завдяки специфічному крою, зокрема наявності застібки в паховій ділянці, такі кофти вкрай зручні та практичні.

Водолазка чи футболка з застібкою не висковзне з-за поясу штанів чи спідниці, а отже образ буде виглядати охайним, без неестетичних зморшок. Крім того, надійно заправлений верх – те, що потрібно для збереження тепла в холодну пору року.

Ще одна перевага боді – еластичність. Зазвичай такі речі шиють з матеріалів, які злегка тягнуться, завдяки чому річ є більш комфортною, ніде не тисне.

Тож якщо ви досі роздумуєте над тим, чи варто купувати боді, відповідь однозначна: «Обов’язково!». Недаремно ж перші модниці Заходу вже поповнили свої гардероби такими речами й демонструють свої нові стильні аутфіти у соцмережах.

 

Читайте також
Ukrainian Fashion Week: ресайклінг, біо-прикраси та перші колекції (фото) Ukrainian Fashion Week: ресайклінг, біо-прикраси та перші колекції (фото)
У Києві відбулося відкриття 50-го сезону Ukrainian Fashion Week.
Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото) Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото)
Розповідаємо про актуальні тренди цього року.
Loading...
Load next