Виставив на аукціон квартиру, щоб допомогти ЗСУ: Дизель з Green Grey хоче долучитися до збору на Перемогу (відео)

Виставив на аукціон квартиру, щоб допомогти ЗСУ: Дизель з Green Grey хоче долучитися до збору на Перемогу (відео)

Учасник рок-групи Green Grey Андрій Яценко, більш відомий як Дизель, з початку повномасштабного російського вторгнення служить в батальйоні "Мрія". Щоб допомогти своїм товаришам по службі, він вирішив організувати аукціон, в ході якого продасть права на пісню "Емігрант", статуетку MTV Europe Music Awards за "Найкращого українського виконавця" і свою першу гітару. Також він виставив на аукціон свою квартиру в Києві.

Я створюю колекцію NFT під назвою "Емігрант", в якому продам найцінніше зі свого життя, щоб зібрати суму на потреби мого батальйону. Кожен солдат зараз бореться за нашу з вами свободу, але допомога їм дуже потрібна, - написав Яценко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що "Оскар-2023": представили шорт-лист претендентів на премію.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото) Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото)
Зараз Лев Улесов захищає Україну від російських окупантів.
Благодійний фонд "Народна Армія" організував аукціон для допомоги ЗСУ: як долучитися (відео) Благодійний фонд "Народна Армія" організував аукціон для допомоги ЗСУ: як долучитися (відео)
Лотами аукціону будуть підписані футболки від футболістів Романа Зозулі та Романа Безуса.
Loading...
Load next