Євробачення-2023: організатори оголосили ведучих (відео)

Євробачення-2023: організатори оголосили ведучих (відео)
Серед них є українці.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення оголосили ведучих та коментаторів шоу, яке пройде у британському Ліверпулі цього року. Однією з ведучих стала фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023, що відбудеться уже 13 травня. Також вона з'явиться як ведуча півфіналів - одна з «тріо музичних суперзірок».

Також оголошено коментаторів Євробачення-2023. Незмінний ведучий Нацвідборів Євробачення та коментатор конкурсу Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко стане кореспондентом шоу в Ліверпулі. 

Загалом ведучими та коментаторами цього року стали українці Юлія Саніна і Тімур Мірошниченко, британці Ханна Веддінгхем, Аліша Діксон, Грем Нортон, Мел Гедройць, Райлан, Скотт Міллз, Сем Квек та Клер Суїні.

Нагадаємо, що лідер Kalush Orchestra анонсував українських виконавців на шоу Євробачення та висловив сподівання на перемогу України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Потужний виступ: Kalush Orchestra підірвали зал на Євробаченні 2022 та пройшли у фінал конкурсу (відео) Потужний виступ: Kalush Orchestra підірвали зал на Євробаченні 2022 та пройшли у фінал конкурсу (відео)
Kalush Orchestra виступлять у фіналі Євробачення 2022 вже цієї суботи.
Loading...
Load next