Представляти Україну на «Євробаченні» щоразу важко: результати цьогорічного конкурсу

Представляти Україну на «Євробаченні» щоразу важко: результати цьогорічного конкурсу
Гурт TVORCHI у фіналі потрапив до десятки найкращих.

Гранд-фінал «Євробачення-2023» був неперевершено яскравий та справді український. Цього року Україну представляв гурт TVORCHI з піснею Heart of steel.

У результаті, за підсумками голосування наші представники отримали 243 бали. Тож опинилися на шостому місці в турнірній таблиці. Журі 37 країн світу поставили TVORCHI 54 бали, а глядачі - 189.  Лише національне журі Чехії віддали нам заповітні 12 балів.

Не зважаючи на місце, яке посіли хлопці, а вони однозначно у топі, ми пишаємось ними. Адже країни-переможці попередніх років нечасто потрапляють у топи наступного року.

Варто зауважити, що лише у нашій країни перипетії з обранням народного улюбленця, який представить країну завжди трепетні і жорстокі водночас. Щоразу Україні треба заявляти про себе, нести чітку позицію країни і народу.

 Щоб у цьому переконатись варто лише прослідкувати нашу історію в конкурсі «Євробачення». Представники заявляли про народ під час революцій, боролись за чисту совість і не допустили запроданку Maruv поїхати на конкурс. Вибили правду з Аліни Паш та відмовились від конкурсу, коли війна вперше прийшла в наш дім. Щороку ми йдемо із завданням, а тому відправляємо найкращих.

У Європі конкурс вважають стартом для початківців, тоді як ми грунтовно підходимо до цього питання і результат – Україну люблять і поважають на цьому шоу. На диво європейці ніколи не втомлювались від етніки та нашого коріння, навіть навпаки вимагали від цьогорічних представників щось типу Go_A чи Kalush.

Не можливо не згадати проведення конкурсу в Україні. Щоразу це дивовижні костюми, номери, виконавці. Як на мене, то найкращим і показовим для інших країн був конкурс 2017 року. Тоді наша команда зробила все і навіть більше для повного спектру емоцій під час шоу. Якщо ще не бачили його, то подивитись  перший півфінал можна тут, другий півфінал, фінал.

Автор: Злата Новосельська

Читайте також
"Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину "Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину
У коментарях підписники та шанувальники Джамали висловили їй співчуття та слова підтримки.
Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві
Під час нової хвилі штаму коронавірусу «Омікрон» МОЗ прогнозує по 60 тис. нових випадків захворюваності в Україні щодня.
Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео) Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео)
Професійне жюрі країн-учасниць та глядачі віддали нашій представниці 125 балів.
Loading...
Load next