Facebook та Instagram акаунти верховного лідера Ірану були видалені

Facebook та Instagram акаунти верховного лідера Ірану були видалені

Компанія Meta видалила акаунти верховного лідера Ірану аятоли Алі Хаменеї у Facebook та Instagram.

Про це повідомляє CNN.

Згідно з повідомленням Meta, акаунти Хаменеї у Facebook та Instagram були відключені, що означає, що вони видалені назавжди.

Ми видалили ці акаунти за неодноразове порушення нашої політики щодо небезпечних організацій та осіб, - заявив представник Meta.

Політика компанії не дозволяє організаціям або особам, які проголошують насильство або беруть у ньому участь, бути присутніми на Meta. Це стосується і тих, хто прославляє, підтримує або представляє терористичні організації, визначені урядом США.

Meta не назвала конкретної причини, чому акаунт Хаменеї підпав під дію цієї політики. Акаунт іранського лідера в Instagram мав понад 5 мільйонів підписників.

Іран давно звинувачують в озброєнні ХАМАС, якого Держдеп США оголосив іноземною терористичною організацією. У 2021 році Державний департамент заявив, що угруповання отримує від Ірану фінансування та зброю. Вважається, що Іран також озброює і тренує хуситів у Ємені, які минулого місяця були повторно визнані президентом Байденом як іноземна терористична організація.

Тегеран офіційно заперечує свою причетність до атаки ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня.

Нагадаємо, У Києві судитимуть організаторів підпільного онлайн-казино: до Росії вивели майже ₴3 мільярди

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-апокаліпсис: назвали причини масштабного збою соцмереж Онлайн-апокаліпсис: назвали причини масштабного збою соцмереж
У компанії Facebook повідомили про причини масштабного збою соцмереж. Там запевняють, що дані користувачів не постраждали.
Loading...
Load next