Пил із Сахари в Україні не перевищує допустиму норму концентрації

Пил із Сахари в Україні не перевищує допустиму норму концентрації

В Україні концентрація пилу із Сахари не перевищує гранично допустимих норм.

Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

За даними гідрометцентру, у зв'язку з поширенням країною дуже теплого повітря африканського походження середня добова температура перевищила норму на 5-12 градусів.

Через пил, який принесло з Африки разом із теплом, у приземному шарі може спостерігатися імла.

Очікується, що найближчої доби така ситуація утримається в більшості областей України.

Лише в західних регіонах, згідно з прогнозом Укгідрометцентру, завтра вдень атмосферний фронт зумовить дощі.

3-4 квітня дощі пройдуть на більшій частині території країни, зміниться повітряна маса, якість повітря поліпшиться.

Нагадаємо, На Буковині п'яний депутат міськради вчинив смертельну ДТП

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг
Компанія Google на запит Державне агентство розвитку туризму України надала інформацію про туристичні місця в Україні, які за 9 місяців 2021 року лідирують за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search.
10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1) 10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1)
Лунає дзвінок після шостого-сьомого уроку, який нарешті звільняє тебе від школи та нескінченного сидіння за партою. Ти чим душ летиш додому, кидаєш портфель і вмикаєш телевізор, бо там розпочалася чергова серія твого улюбленого серіалу.
Loading...
Load next