Юристи Болдвіна домагаються припинення справи убивства українки Гатчінс

Юристи Болдвіна домагаються припинення справи убивства українки Гатчінс

Юристка Емілі Бейкер пояснила, чому актору Алеку Болдвіну навряд чи вдасться домогтися припинення справи про вбивство української операторки Галини Гатчінс на зйомках фільму "Іржа".

Про це пише People.

Команда юристів американського актора Алека Болдвіна намагається домогтися закриття справи про ненавмисне вбивство української операторки Галини Гатчінс, що сталося на зйомках фільму "Іржа". Проте юристка і ексзаступниця окружного прокурора Лос-Анджелеса Емілі Бейкер, яка не бере участі у справі, каже, що навряд чи Болдвіну це вдасться.

Дуже рідко бувають випадки, коли обвинувальний акт суду присяжних відхиляється. Обвинувачення має дуже, дуже широкі повноваження щодо того, як вони ведуть засідання великого журі, - прокоментувала Бейкер.

Однак актор міг знайти надію в одному з аргументів, наведених його командою юристів, зауважила Бейкер.

Найвагомішим аргументом є те, що держава не надала точної інструкції великому журі. Це типи потенційних помилок, які можуть скасувати справу. Отже, якщо була помилка в тому, як велике журі отримало інструкції суду присяжних, це може стати причиною скасування обвинувального акту, – пояснила вона.

Бейкер посилається на претензії адвокатів Болдвіна, наведені в клопотанні про відхилення справи, де наголошується, що спеціальний прокурор Карі Морріссі дав "упереджені" вказівки великому журі.

У березні команда юристів Болдвіна подала клопотання, в якому вимагає зняти з нього звинувачення. Натомість юристи повідомляли про порушення прокурорами "майже всіх можливих правил".

Нагадаємо, В Україні розмінували 700 гектарів за допомогою машин від міжнародних партнерів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next