Зеленський підписав закон про єдину роумінгову зону з ЄС

Зеленський підписав закон про єдину роумінгову зону з ЄС

Тепер під час подорожей українців в ЄС дзвінки, SMS та передача даних будуть включені у домашній пакет послуг. Президент України Володимир Зеленський підписав закон про єдину роумінгову зону з ЄС. 

Про це повідомляє пресслужба Верховної Ради України.

Цей закон забезпечує приєднання України до спільної роумінгової зони Україна — ЄС та отримання українцями послуг роумінгу у країнах ЄС у режимі «Роумінг як вдома» (RLAH).

RLAH означає, що під час подорожей в Євросоюзі дзвінки, SMS та передача даних включені у домашній пакет послуг, відповідно послуги роумінгу надаються без додаткової плати. Аналогічно перевагами спільної роумінгової зони зможуть скористатись і користувачі європейських операторів, які подорожують до України.

Закон також дозволить суттєво покращити інвестиційний клімат для бізнесу у сфері електронних комунікацій. Українські суб’єкти господарювання отримають високий ступінь довіри, працюючи за єдиними правилами з європейськими партнерами, пише пресслужба парламенту.

Нагадаємо, СБУ затримала інформаторку російської спецслужби: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото) Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)
У межах робочого візиту до Литви президент України зустрівся із президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.
Латвія юридично зобов'язалася підтримати вступ України в ЄС Латвія юридично зобов'язалася підтримати вступ України в ЄС
Президенти Володимир Зеленський та Егілс Левітс підписали декларацію щодо європейської перспективи України.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next