В Одесі відкрили ще чотири пляжні зони

В Одесі відкрили ще чотири пляжні зони

В Одесі поступово доповнюються зони для купання та оздоровлення. У понеділок, 1 липня, у місті офіційно відкрили для відвідування ще чотири пляжі

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зазначається, що обласна адміністрація підписала з командувачем оперативним стратегічним угрупованням військ "Одеса" спільний наказ про доступ людей до пляжних ділянок. Тож відсьогодні в Одесі є ще чотири додаткових офіційно відкритих зони, зокрема:

  • інклюзивний пляж;
  • пляж True Man Sun of a Beach;
  • два пляжі Red Line.

В ОВА підкреслюють, що цей список буде доповнюватися в міру проходження перевірок.

Там також нагадали, що під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від 2-х балів та в темну пору доби перебування людей біля моря заборонено.

Нагадаємо, ПЦУ оприлюднила церковні свята в липні за новоюліанським календарем

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни? Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни?
Щороку напередодні Нового Року чи не кожен українець думає про головну прикрасу цього свята – ялинку. Про те, яку красуню безпечніше обрати та цінові категорії далі.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
Loading...
Load next