Оголосять нового вокаліста: Linkin Park запустили 100-годинний зворотний відлік

Оголосять нового вокаліста: Linkin Park запустили 100-годинний зворотний відлік

Рок - спільнота живе припущеннями про те, що Дерік Уіблі , соліст Sum 41 , може виконувати одну з найвідоміших ролей сучасного року як новий головний вокаліст Linkin Park .

Цей слух набув значного розголосу цього тижня після загадкових публікацій обох гуртів у соціальних мережах, що насторожило шанувальників, пише Billboard.

Sum 41 запалив запал 25 серпня, подражнивши «оголошення Деріка Уіблі», заплановане на ранок середи (28 серпня) за тихоокеанським стандартним часом.

Інтригуюче те, що Linkin Park запустили 100-годинний зворотний відлік на своєму веб-сайті всього за день до того, що мав завершитися одночасно з відкриттям Sum 41. Дуже випадковий збіг часу, звичайно, підживив інтенсивні спекуляції щодо можливого зв’язку.

За даними Luminate, Linkin Park є однією з найуспішніших рок-груп 2000-х років, продавши понад 29,4 мільйона альбомів у США. Гурт включив 24 пісні в чарт Billboard Hot 100, включаючи три топ-10 хітів: «In the End» у 2003 році, «What I've Done» у 2007 році та «New Divide» у 2009 році.

Однак після трагічної гри Честера Беннінгтона смерті в 2017 році, гурт залишився без штатного вокаліста.

Нагадаємо, В Іспанії померла найстаріша жінка у світі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next