Роналду став першим у світі користувачем соцмереж, який набрав мільярд підписників

Роналду став першим у світі користувачем соцмереж, який набрав мільярд підписників

Португальський футболіст Кріштіану Роналду став першою людиною у світі, якій вдалося набрати мільярд підписників  у різних соцмережах. 

Про це він оголосив у Х.

Ми увійшли в історію — 1 мільярд підписників! Це більше, ніж просто число — це свідчення нашої спільної пристрасті, прагнення та любові до гри та не тільки. […] Ця подорож — наша подорож, і разом ми показали, що немає меж для того, чого ми можемо досягти, — заявив Роналду.

Як пише BBC, це загальна кількість підписників з Instagram, Facebook, Twitter, YouTube і китайських соціальних мереж Weibo і Kuaishou. І цей показник все одно не означає, що за футболістом слідкує один мільярд окремих підписників, оскільки багато людей підписані на нього на кількох платформах, а деякі з облікових записів є ботами.

Ще одна зірка футболу та суперник Роналду на полі Ліонель Мессі має лише 623 мільйони підписників. Також він випереджає чимало всесвітньо відомих виконавців, зокрема Джастіна Бібера, Тейлор Свіфт і Селену Гомес.

Нагадаємо, На Полтавщині звільнили двох поліцейських через справу про зґвалтування дитини у Котельві

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Олексій Дурнєв зізнався, як покарав би путіна за війну проти України (відео) Олексій Дурнєв зізнався, як покарав би путіна за війну проти України (відео)
Ведучий 24 лютого засудив вторгнення росії в Україну і закликав громадян рф зупинити володимира путіна.
Loading...
Load next