На Львівщині сталися дві мотоциклетні аварії

На Львівщині сталися дві мотоциклетні аварії
Перша з них трапилась 9 серпня, вночі. У селі Демня, що у Миколаївському районі 63-річний львів’янин на мотоциклі наїхав на бордюр, після влетів у дерево.

Перша з них трапилась 9 серпня, вночі. У селі Демня, що у Миколаївському районі 63-річний львів’янин на мотоциклі наїхав на бордюр, після влетів у дерево. Від отриманих травм водій помер на місці події.

У той же день, близько 12:30 на автодорозі «Сколе-Славське» ще один мотоцикліст входячи у поворот, не впорався з керуванням і перекинувся. Він був без шолома, тож серйозно травмувався. Зараз чоловік перебуває в комі у реанімації.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

На цей момент, триває розслідування.

Варто наголосити, що у Львівській області поліцейські проводять комплексні профілактичні заходи, щоб зменшити аварійність на дорогах. Аналізували стан автомобільних доріг області з визначенням місць концентрації ДТП, їх причин та наслідків.

Окрім цього, правоохоронні органи закликають: "Будьте обережними на дорогах. Дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, зокрема правил обгону. Не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та обов’язково користуйтесь мотошоломами. Життя одне!"

Нагадаємо, що таксист у стані наркотичного сп’яніння потрапив у смертельну ДТП під Львовом. Вночі у четвер, 6 серпня, у селі Підрясне, що на Львівщині, сталась аварія.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
На Львівщині у селі Заболотці зайнявся локомотив пасажирського потяга (відео) На Львівщині у селі Заболотці зайнявся локомотив пасажирського потяга (відео)
У селі Заболотці на колії зайнявся локомотив пасажирського потяга. Ліквідація пожежі зайняла більше 2-х годин. Вогнем була пошкоджена електросилова апаратура. З людей ніхто не постраждав.
У Львові на двох вулицях міста встановлять світлофори У Львові на двох вулицях міста встановлять світлофори
Вартість встановлення світлофорного об’єкта на вул. Кн. Ольги понад 55 тис грн, а на вул. Липинського – 52 тис грн
Loading...
Load next