На Львівщині вантажівка наїхала на робітників

На Львівщині вантажівка наїхала на робітників
Про це повідомила поліція Львівської області.Водій вантажного транспортного засобу збив двох дорожніх працівників.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Водій вантажного транспортного засобу збив двох дорожніх працівників. Сталось це у понеділок, 14 вересня, неподалік міста Новий Калинів Самбірського району на трасі Львів–Ужгород.

Як інформують правоохоронні органи, водій автомобіля ГАЗель не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги, де наїхав на двох працівників дорожньо-будівельної компанії, які на той момент виконували роботи.

Окрім цього, було встановлено, що 51-річний водій був тверезим.

Внаслідок аварії один із постраждалих, а саме 26-річний мешканець Самбора, отримав травми, через які на місці загинув. Крім того, госпіталізували другого чоловіка - 45-річного мешканця району.

Поліцейські затримали водія вантажівки. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

Наразі розв'язують питання про обрання запобіжного заходу. Керменичу загрожує до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у Львові стартував Європейський тиждень мобільності: існуватиме єдиний абонемент на електротранспорт та велосипед. І в його межах у нашому місті запровадили експериментальну акцію.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові відновлять озеро за 24 мільйони гривень (фото) У Львові відновлять озеро за 24 мільйони гривень (фото)
У Львові тривають роботи з відновлення озера вул. Панча.
Недитячі ігри, які ледь не коштували життя: підлітки вистрілили в груди 14-річному хлопцеві Недитячі ігри, які ледь не коштували життя: підлітки вистрілили в груди 14-річному хлопцеві
Підліток перебуває у медикаментозному сні на штучній вентиляції легень. За фактом недбалого зберігання зброї триває досудове розслідування
У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M
Львів стане четвертим містом України, де відкриють магазин H&M. Вже цієї осені любителі шопінгу зможуть відвідати магазини шведського бренду в одному із львівських торгових центрів.
Loading...
Load next