На Львівщині 3-річна дівчинка, хвора на коронавірус, почала самостійно дихати

На Львівщині 3-річна дівчинка, хвора на коронавірус, почала самостійно дихати
Про це повідомили у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит».Дитина майже місяць перебувала на апараті штучної вентиляції легень."Від 8 ранку дівчинка дихає сама.

Про це повідомили у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит».

Дитина майже місяць перебувала на апараті штучної вентиляції легень.

"Від 8 ранку дівчинка дихає сама. Є позитивна динаміка від серцево-судинної й дихальної систем. Вона справилася з важкою пневмонією. Ще продовжуємо кисневу терапію", – проінформувала завідувачка медзакладу Олександра Бурда.

Варто зазначити, це перший випадок на Львівщині, коли дитину через ускладнення COVID-19 довелося під'єднати до апарата штучної вентиляції легень.

"Наразі по гемодинаміці, по серцевій діяльності все стабільно. Неврологічний статус ще незрозумілий. Ми робимо все для того, щоб вона вийшла із важкого стану", - додала вона.

Дівчинка, у якої підтвердили COVID-19, з Миколаївського району.

Наразі дитина перебуває у лікарні, бо ще потребує обстежень і реабілітації. Зазначимо, що її госпіталізували 14 вересня й одразу під’єднали до апарату ШВЛ.

Впродовж кількох діб дівчинка була підключена екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО) – апарату, який збагачував кров киснем.

Нагадаємо, що на Львівщині за останню добу виявили 341 хворого на COVID-19. Про це повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
На Львівщині митники виявили майже 5 тис. контрабандних пачок сигарет
Як повідомляють правоохоронні органи, 43-річний житель Чернівецької області мікроавтобусом прямував з України до Польщі через пункт пропуску «Краківець-Корчова».
У Львові повертається гаряча вода: відновлять водопостачання з 9-го червня (відео) У Львові повертається гаряча вода: відновлять водопостачання з 9-го червня (відео)
Подачу гарячої води від усіх котелень ЛКП «Залізничнетеплоенерго» та районних котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочнуть відновлювати з 9 червня.
Loading...
Load next