На Львівщині відбувся фінал Прем'єр-ліги області

На Львівщині відбувся фінал Прем'єр-ліги області
Ця подія за емоціями не поступається Лізі Чемпіонів. Дворазовий переможець цього турніру «Юність» з Верхньої Білки змагався із «Миколаєвом».

Ця подія за емоціями не поступається Лізі Чемпіонів. Дворазовий переможець цього турніру «Юність» з Верхньої Білки змагався із «Миколаєвом». Останні виступали без свого ключового форварда Ігоря Балоха.

"Гра в атаці побудована на ньому, але Ігор прихворів, таке буває з кожним. Нам потрібно було виходити з цієї ситуації, тому Ігор Сенишин непогано його замінив хоч і він, звичайно, має менше ігрових практики та навичок", - розказав Григорій Коваль, капітан ФК «Миколаїв».

З перших хвилин атакувала «Юність», і, як результат, на 28 хвилині Омар Набізада отримав пас від Олега Панасюка і відкрив рахунок зустрічі.

Забитий м'яч змусив опонентів прокинутися. Команда багато атакувала і мала декілька шансів зрівняти рахунок ще до перерви. Але цього зробити не вдалося.

"У другому таймі ми вже старались щось скомбінувати, десь вирівняти гру. Але вони ловили нас і виходили в контратаки, так ми й пропустили другий гол", - пояснив Григорій Коваль.

"Ми розбирали суперника і, звичайно, наголошували на їхніх слабких і сильних сторонах. Моментами нам вдалось зловити на їхній помилці перший гол, а другий - це вже награна комбінація. Все йшло до другого", - зазначає головний тренер ФК «Юність» Богдан Костик.

За рахунку 2:0. «Миколаїв» кинувся великими силами до воріт суперника. Але жодна з атак команди не була вдалою. В компенсований час підопічні Богдана Костика забили втретє. Олег Панасюк зумів втекти від Івана Федини та віддати пас Набізаді. Той відправив м'яч у порожні ворота та оформив дубль.

"Є така фраза: те, чим ти володієш, не треба нікому віддавати. Своєю грою ми показали, що достойні бути чемпіонами 3 роки підряд", - заявив гравець ФК «Юність» Омар Набізада.

https://www.youtube.com/watch?v=IacFJqZS5xM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR...

Нагадаємо, що «Львівська політехніка» вперше перемогла у Вищій Лізі. Команда стартувала з 2 поразок «Старому Луцьку».

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові завершується реконструкція вулиці Пилипа Орлика (відео) У Львові завершується реконструкція вулиці Пилипа Орлика (відео)
Цього тижня підрядник влаштуватиме бордюри, конструктивні шари пішохідних тротуарів та верхнього шару асфальтобетонного покриття.
У Львові створили регіональний лікарський осередок «Твій сімейний лікар» У Львові створили регіональний лікарський осередок «Твій сімейний лікар»
У Львові створили регіональний лікарський осередок «Твій сімейний лікар». Він стане майданчиком розвитку медиків первинної ланки
Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років
8 років тривав суд у резонансній справі по замаху на вбивство Богдана Копитка. Тоді загинули троє його охоронців, а на лаві підсудних опинилися організатор та виконавці злочину.
Loading...
Load next