Ліжкова мережа лікарень Львівщини заповнена на 71%

Ліжкова мережа лікарень Львівщини заповнена на 71%
Упродовж останніх тижнів показники для госпіталізації в області залишаються високими. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

Станом на 30 березня ліжкова мережа медзакладів Львівщини заповнена практично на 71%.

Декілька днів поспіль число госпіталізованих перевищувало 300 осіб, середній показник госпіталізованих на сто тисяч населення становить близько 75, при нормі 60, - підкреслив Орест Чемерис.

Також він наголосив, упродовж останнього тижня на Львівщині додатково ввели в мережу 480 ліжок.

Хочу наголосити, що зараз ми спостерігаємо велику кількість молодих пацієнтів віком 30 років, а також дітей, у яких діагностують коронавірус, - зазначив посадовець.

Нагадаємо, за попередню добу в області провели 2063 ПЛР-тестувань на коронавірус, з них – 961 позитивні. З діагнозом COVID-19 госпіталізували 309 людей. 

Читайте також
Львів може опинитися "червоній" зоні вже від сьогодні Львів може опинитися "червоній" зоні вже від сьогодні
Таке рішення може прийняти державна комісія з питань ТЕБ і НС з огляду на критичну ситуацію із заповненністю лікарень.
Львівщина отримає 21 600 доз із нової партії вакцини «Astra Zeneca» Львівщина отримає 21 600 доз із нової партії вакцини «Astra Zeneca»
З нової партії вакцини «Astra Zeneca» виробництва Південної Кореї, що прибула сьогодні в Україну, Львівщина отримає 21 600 доз.
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Loading...
Load next