Стало відомо коли пройдуть позачергові вибори сільського голови на Львівщині

Стало відомо коли пройдуть позачергові вибори сільського голови на Львівщині
Народні депутати під час засідання призначили дату виборів Шегинівського сільського голови. Вони відбудуться 31 жовтня 2021 року.

Таке рішення підтримали 245 депутатів.

Зазначимо, на виборах 25 жовтня 2020 року Шегинівським сільським головою обрали Ігоря Кривейко.

Проте, 6 лютого 2021 року він помер.

18 лютого 2021 року секретарка Шегинівської сільської ради Оксана Павуцьо звернулася до Верховної Ради із клопотанням про призначення позачергових виборів.

Довідка:

Ігору Кривейко було 53 роки. У 2015 році його обрали головою Шегинівської сільської ради. З 2016 року він - голова Шегинівської сільської громади.

Під час місцевих виборів у 2020 році його обрали на пост голови Шегинівської територіальної громади Яворівського району, до якої входить 14 сіл. Він випередив чотирьох конкурентів.

Читайте також
Втратив автобус через цигарки: На Львівщині виявили тютюнову контрабанду Втратив автобус через цигарки: На Львівщині виявили тютюнову контрабанду
У пункті пропуску «Шегині» у чоловіка конфіскували мікроавтобус через приховані цигарки
Брендована контрабанда: Чоловік намагався незаконно перевезти через кордон одяг та взуття відомих торгових марок Брендована контрабанда: Чоловік намагався незаконно перевезти через кордон одяг та взуття відомих торгових марок
До пункту пропуску «Шегині» прибув мікроавтобус, що згідно документів перевозив лише особисті речі. Однак у багажному відділенні також виявили одяг та взуття відомих торгових марок
Підтримував агресію рф проти України (відео) Підтримував агресію рф проти України (відео)
СБУ оголосила підозру ще одному шанувальнику «руZZкого мира». Чоловік також за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.
Loading...
Load next