ЛМР: рішення щодо Малехова - мертвонароджене

ЛМР: рішення щодо Малехова - мертвонароджене
Окружний адміністративний суд Києва скасував розпорядження Кабміну щодо приєднання села Малехів до Львівської МТГ.

У мерії Львова прокоментували рішення суду про приєднання села Малехів до Львівської МТГ.

По перше, треба розуміти, що це рішення Окружного адміністративного суду Києва, є мертвонароджене, або таке, що по факту не тягне за собою юридичних наслідків, - прокоментував Гал-інфо заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

За його словами, це рішення буде оскаржене міською радою в апеляційній інстанції.  

У нас є кілька таких судових процесів, по всіх інших є позитивний результат з точки зору Львівської територіальної громади, а це рішення буде оскаржене. Воно не набрало законної сили і не діє. Впевнений, що кінцеве рішення буде зовсім інакше, - додав посадовець.

Нагадаємо, що окружний адмінсуд Києва скасував приєднання Малехова до Львівської ОТГ. Місцеві скаржились на порушення процедури добровільного об'єднання громад.

Читайте також
Київський окружний адмінсуд скасував приєднання Малехова до Львівської ОТГ Київський окружний адмінсуд скасував приєднання Малехова до Львівської ОТГ
Суддя погодився з Малехівською сільрадою. Місцеві скаржились на порушення процедури добровільного об'єднання громад.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next