Двоє чоловіків влаштували стрілянину посеред Львова (Відео)

Двоє чоловіків влаштували стрілянину посеред Львова (Відео)
На вулиці Кирила і Мефодія у Львові, вчора ввечері двоє чоловіків відкрили стрілянину. Про подію до поліції заявив очевидець, який й описав зловмисників.

Вчора увечері патрульні отримали виклик від небайдужого громадянина про те, що двоє осіб здійснили постріл на вулиці Кирила і Мефодія. Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Львівської області. 

" Заявник розповів екіпажу куди попрямували невідомі і надав опис чоловіків. Негайно обстеживши прилеглі території, на вулиці Грушевського, поліцейські виявили двох схожих чоловіків ", - йдеться у повідомленні.

Двох схожих за описом чоловіків поліцейські виявили на вулиці Грушевського. Ними виявилися 34-річний львів'янин, підсудний за статтею "умисне легке тілесне ушкодження" і 40-річний житель Львова.

" Під час поверхневої перевірки у першого виявили кобуру та предмет схожий на пістолет. На раніше згаданій вулиці патрульні знайшли використану гільзу " - розповіли у поліції.

 Затриманих доставили до відділку для встановлення обставин.

 

Читайте також
Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото) Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото)
За стрілянину у кафе та так звані "зйомки контенту" чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
На Львівщині затримали чоловіка, який намагався вистрілити у поліцейського На Львівщині затримали чоловіка, який намагався вистрілити у поліцейського
У місті Червоноград 21-річний хлопець здійснив декілька пострілів, а згодом намагався вистрілити в одного із місцевих поліцейських. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next