Квиток був: посадовиця ЛМР пояснила ситуацію із контролерами

Квиток був: посадовиця ЛМР пояснила ситуацію із контролерами
Депутатка мерії Ольга Посипанко пояснила ситуацію із “Львівелектротрансом”. За її словами, із жінкою говорили на підвищених тонах.

Посадовиця опублікувала допис у Фейсбуці.

Вона розповіла, що завжди їздить на роботу та з роботи громадським транспортом та оплачує проїзд через Приват 24.

Вчора я також добиралася на роботу тролейбусом і звично оплатила проїзд через QR-код. Квиток придбаний та закомпостований о 15:03 год. О 15:04 год я вже говорила по телефону. Це все видно на скріншотах. Далі переді мною постала контролер й попросила пред’явити документ на право проїзду. Це сталось о 15:14 год. Я пред’явила придбаний квиток, контролерка подякувала, але відразу повернулась і попросила ще зробити це ще раз, - йдеться у повідомленні.

За словами Ольги Посипанко, контролерка звинуватила пасажирку у порушенні правил проїзду: мовляв, закомпостувала квиток в той час, як вони заходили в салон.

На підвищених тонах ці представники муніципального органу влади почали мене звинувачувати, що мовляв, я не в ту секунду закомпостувала квиток. Сторонній пасажир, який був свідком події, підтвердив мою правоту, однак його ніхто не слухав. До контролерів долучився молодий чоловік, який представився «небайдужим львів’янином», згодом «представником громадського формування, яке ловить порушників», а згодом в його руках дивним чином опинився термінал для оплати штрафу, - вона пояснила.

Також Посипанко наголосила, що на масці цього чоловіка був знак поліції України та він не мав жодного відношення до Львівелектротрансу з терміналом в руках.

Так, я дзвонила до свого помічника, щоб він підтвердив факт моєї з ним телефонної розмови, яку я перервала для компостування квитка, показувала контролерам своє депутатське посвідчення, намагалсь з’ясувати у керівника ЛКП «Львівелектротранс» правомірність дій контролерів. Однак мені не вдалося це зробити. І ні, я не застосовувала якихось супер зв’язків у Львівській міській раді, щоб уникнути штрафу, про це пишуть журналісти мера. Бо який в цьому сенс? Це ж смішно”, – йдеться у повідомленні.

Депутат пообіцяла підготувати депутатське звернення до ЛКП “Львівелектротранс” з метою перевірити діяльність таких контролерів і правомірність їхніх дій.

Пишу це все, щоб пояснити таку невимовно важливу новину, яку поширило видання дружини Андрія Садового. Воно пише, що сталась неймовірна подія – депутатка, себто я, їхала у тролейбусі «зайцем», що є відвертим наклепом. Уже десь через пів години після події я оговталася і згадала ще мінімум десяток історій, коли львів’яни ставали жертвами ось такого стилю роботи контролерів Львівелектротрансу, - обурююється посадовиця.

Читайте також
Ще на двох маршрутах Львова тепер можна безготівково оплатити проїзд Ще на двох маршрутах Львова тепер можна безготівково оплатити проїзд
Безготівково оплатити за проїзд можна ще на двох автобусних маршрутах Львова: №62 та №5А
Для кого у Львові зможуть виготовити пільгову транспорту картку
З 1 квітня у місті прийматимуть документи на створення електронного квитка ЛеоКарт.
У Львові знову запрацював автобусний маршрут №92 У Львові знову запрацював автобусний маршрут №92
У Львові знову запрацював автобусний маршрут №92, який сполучає вул. Дж.Вашингтона та АС «Західна»
Loading...
Load next