На Львівщині сільського вчителя фізики оштрафували за булінг учнів

На Львівщині сільського вчителя фізики оштрафували за булінг учнів
Педагогу доведеться заплатити більше тисячі гривень

У Мостиськах суд оштрафував сільського вчителя фізики і трудового навчання за булінг школярів. Випадок стався у школі села Гостинциве.

За словами позивачів, 53-річний вчитель обзивав учнів образливими словами, пише Zaxid.net

Діти кажуть, що 2 березня лайливо обзивав учнів, що суд оцінив як психологічне насильство. На вчителя скаржились учні 5, 6, 7 та 9 класів. У суді вчитель частково визнав свою провину.

- Ствердив, що дійсно інколи ображає дітей під час навчання, оскільки вони його деколи "нервують" і він не стримує своїх емоцій, однак не вважає, що такі дії спричиняють дітям емоційний стрес, – йдеться в постанові суду.

Вчитель також пояснив, що наразі не працює в школі, а інцидент із образою учнів трапився раніше. Однак він планує поновитися на посаді. В суді він просив обмежитись попередженням, адже покарання у вигляді громадських робіт принизить його перед оносельцями і знайомими.

Враховуючи докази, 23 березня суддя Мостиського районного суду Юрій Білоус визнав вчителя фізики винним у булінгу учнів та призначив йому 850 грн штрафу. Крім цього, освітянин має сплатити 454 грн судового збору.

Читайте також
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків
Студент та школяр забили безпритульних до смерті: суд виніс вирок у резонансній справі.
Loading...
Load next