На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто

На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.

Водій автомобіля "Фіат Добло" при повороті на іншу вулицю скоїв дорожньо-транспортну пригоду за участю мотоцикла "Сузукі", яким керував неповнолітній житель Сокальщини, повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

"Внаслідок зіткнення мотоцикліст та його 18-річний пасажир з тілесними ушкодженнями були доставлені у лікарню", - йдеться у повідомленні.

Зрештою внаслідок аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же самий термін

Наразі триває досудове розслідування та правоохоронці встановлюють обставини подій, які призвели до аварії. 

Читайте також
За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next