На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест

На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест
Аби не сидіти на самоізоляції після повернення з Польщі, мешканець Краківця вирішив надрукувати на принтері фальшивий негативний ПЛР-тест.

Перетинаючи українсько-польський кордон, а саме пропускний пунк «Краківець-Корчова» чоловік показав фальшивий ПЛР-тест, який йому нібито видали в лабораторії "Ескулаб". Однак на документі не було відповідної печатки, внаслідок цього митники зрозуміли, що це підробка, повідомляє видання «Главком».

Прикордонники дозволили чоловіку перетнути кордон, оскільки він є громадянином України, але одразу ж передали його Нацполіції, яка й відкрила на нього справу за підробку документів. Згодом дзвінок в "Ескулаб" підтвердив те, що чоловік й справді не був клієнтом лабораторії. Однак, зазначимо, що чоловік показав прикордонникам ПЛР-тест з лабораторії, якої взагалі немає в Польщі.

У суді обвинувачений визнав свою провину і пояснив, що дійсно підробив висновок дослідження з негативним результатом, не здававши жодних аналізів, який в подальшому пред`явив прикордоннику під час проходження митного контролю.

Згодом правопорушник уклав угоду із прокурором та зізнався, що насправді підробив тест, адже за скоєне чоловіку загрожувало до двох років ув‘язнення за ґратами. Так суддя Яворівського райсуду Юрій Колтун погодився затвердити угоду між правопорушником та прокурором. Чоловіка оштрафували лише на 850 гривень.

Читайте також
БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур
До страйкарів доєдналися ще й польські аграрії. Пункт «Медика-Шегині» блокують цілодобово
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон.
Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною
Якщо Ви страждаєте від домашнього насильства — не мовчіть!
Loading...
Load next