У Львові 68% жителів підтримують будівництво сміттєпереробного заводу у місті

У Львові 68% жителів підтримують будівництво сміттєпереробного заводу у місті
Львів'яни позитивно ставляться до проєкту будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій. Однак не подобається ця ідея лише 18,5% містян.

Дані соціологічного опитування, яке проводила дослідницька агенція Fama свідчать про те, що львів'яни підтримують ініціативу міської влади щодо будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій, що у Личаківському районі міста.

Зокрема 67,7% мешканців Львова позитивно ставляться до проєкту будівництва сміттєпереробного заводу. Проте, за результатами дослідження, лише 18,5% мешканців негативно ставляться до будівництва заводу, 5,1% – позитивно та негативно однаковою мірою, 4,3% - не визначилися з відповіддю, а ще 4,3% тих, хто не чув про будівництво.

При цьому ставлення львів'ян до відповідних дій міської влади, спрямованих на розв'язання сміттєвої проблеми доволі неоднозначне. Виявилось, що трішки більше тих, хто позитивно оцінює дії мерії – 35,7% проти 31,9%, які оцінюють такі дії негативно.

Збір даних тривав у період з 3 до 9 квітня 2021 року, в той час вдалось опитати 800 мешканців Львівської ОТГ віком від 18 років.
 

Читайте також
Рекультивація Грибовицького сміттєзвалища: як проходять роботи (відео) Рекультивація Грибовицького сміттєзвалища: як проходять роботи (відео)
Рекультивація Грибовицького сміттєзвалища триває. Наразі там триває технічний етап, після якого розпочнеться біологічний.
На Львівщині за добу Covid підтвердили у 1342 осіб На Львівщині за добу Covid підтвердили у 1342 осіб
За попередню добу в Львівській області провели 2580 досліджень на коронавірус, з них 1342 виявились позитивних.
У Львові вперше через аукціон продадуть 50 тонн компосту (Відео) У Львові вперше через аукціон продадуть 50 тонн компосту (Відео)
У Львові вперше виставили 50 тонн органічного компосту на аукціон, який відбудеться 20 квітня.
Loading...
Load next