У Львові електромобілям можуть дозволити їздити смугами громадського транспорту

У Львові електромобілям можуть дозволити їздити смугами громадського транспорту

Про це повідомив керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич.

Як зазначається у повідомленні, посадовець провів робочу нараду з першим заступником міського голови Львова Андрієм Москаленком, на якій обговорили можливість надання привілеїв для електромобілів.

За його словами, попит на електромобілі стрімко зростає, однак ЛМР ніяк не розвиває інфраструктуру для екологічного безпечного виду транспорту.

Він додає, що вже цього червня запрацює робоча група з представників від ЛМР.

Головною задачею групи стане розробка напрацювань електроавтомобільної мережі. Першочергово, робоча група зосередить свою роботу на розробці інфраструктури зарядних станцій електрокарів на території міста та погодження їх розміщення зі всіма держорганами та впроваджені пропозиції щодо надання дозволу власникам електромобілів  (зелені номера на білому фоні) рухатися смугами громадського транспорту на території міста, – пояснив Зінкевич.

Читайте також
У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео) У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео)
Питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень викликало шквал суперечок серед депутатів. Чи не найактивніше депутати обговорювали на вчорашній сесії питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень.
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео) Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео)
У 8-мій міській клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії.
Loading...
Load next