На водоспаді загинув школяр: деталі інциденту (фото)

На водоспаді загинув школяр: деталі інциденту (фото)
Хлопець надто близько підійшов до води та у нього послизнулась нога.

Напередодні у селі Кам’янка на Львівщині загинув шестикласник, який разом з класом приїхав на екскурсію. 

Водоспад у селі Кам’янка є відомим серед туристів. Напередодні туди приїхали два класи 82-ї львівської школи.

Хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він посунувся, послизнулась нога і хлопчик впав у воду, - повідомляє керівниця Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міськради.

На місці хлопцеві намагались допомогти рятувальники, вчителі та місцеві. Дитина опинилась посередині водоспаду, де течія була найсильнішою.

Працівники ДСНС за допомогою бензопили звільнили хлопця з-під дерева, за яке він зачепився. Проте, тоді лікарі змогли лише констатували його смерть.

Наразі поліцейські допитали директора заповідника, де розташований водоспад.

Класна керівниця опинилась в реанімації, адже отримала психоемоційну травму.

За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження. Винуватцям загрожує до 5 років ув'язнення

 

Читайте також
Смертельна екскурсія на водоспаді: деталі загибелі 12-річного хлопчика на Львівщині (відео) Смертельна екскурсія на водоспаді: деталі загибелі 12-річного хлопчика на Львівщині (відео)
На Львівщині 12-річний хлопчик смертельно травмувався під час шкільної екскурсії. Трагедія сталася у селі Кам’янка на водоспаді національного парку "Сколівські Бескиди". Класну керівницю, яка супроводжувала дітей та вчителя, який намагався врятувати дитину – госпіталізували.
Скнилівська трагедія: у Львові вшанували пам'ять жертв кривавого авіашоу (відео) Скнилівська трагедія: у Львові вшанували пам'ять жертв кривавого авіашоу (відео)
Святковий настрій та історична подія перетворились на криваве місиво. Цьогоріч минає 19 років з дня Скнилівської трагедії. А рідні та близькі загиблих вкотре приходять на місце катастрофи, аби згадати та помилитися за померлих.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next