У Львові продавали негативні тести на коронавірус

У Львові продавали негативні тести на коронавірус
Поліція розслідує діяльність злочинної групи осіб, які займались торгівлею фейкових довідок з негативним ПЛР-тестом.

Зловмисники використовували електронно-обчислювальну техніку, виготовляли підроблені довідки, на яких вказувався негативний результат на наявність вірусу SARS-CoV-2.

Як стало відомо, цим займалися п’ятеро львів'ян віком від 30  до 52 років.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) ККУ, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями здійснення незаконної діяльності та в автотранспорті фігурантів справи.

Правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, підроблені довідки українською та польською мовами, чорнові записи, печатки українською та арабською мовами тощо.

Наразі досудове розслідування триває.

За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі до 8 років.

Читайте також
У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі
Він просив у суді не забирати у нього права, оскільки заробляє за допомогою авто.
У Львові з торгового центру евакуювали 3 тис. людей через повідомлення про замінування У Львові з торгового центру евакуювали 3 тис. людей через повідомлення про замінування
Серед евакуйованих були працівники та відвідувачі ТРЦ.
На Львівщині знову запрацювала аеромедична допомога: її здійснює гвинтокрил поліції (відео) На Львівщині знову запрацювала аеромедична допомога: її здійснює гвинтокрил поліції (відео)
Із Кам'янка-Бузької районної лікарні до Львівської міської дитячої лікарні новим гвинтокрилом госпіталізували 3-місячне немовля. Окрім цього вперше зі Львова до Києва відбулась аеромедична евакуація 9-місячного пацієнта зі складною вадою серця.
Loading...
Load next