Селфі на потязі: у Львові дівчину вдарило струмом (відео)

Селфі на потязі: у Львові дівчину вдарило струмом (відео)
Аби зробити селфі 26-річна дівчина видерлась на вагон-цистерну. Там її вдарило струмом, що спричинило опіки 70% тіла.

Фото, яке могло стати останнім. Аби зробити селфі 26-річна дівчина залізла на вагон-цистерну на залізничній станції "Підзамче". Однак тільки-но підняла свою руку для того, щоб зробити знімок, її вразило електричною дугою від проводу. Дівчина вижила. Рятувальники витягнули постраждалу з небезпечної зони та передали медикам, які доставили її до реанімації у 8-му міську клінічну лікарню.

Стан опікового шоку вона пройшла, ніби вдалося стабілізувати. Відновилися функції органів. Нирки, легені, печінка вони стали стабільні. Але в неї велика площа, 70% ураження, є глибокі. Зараз плануємо наступні проводити оперативні втручання по видаленню тих мертвих тканин, - повідомив завідувач опікового відділення 8-ї міської клінічної лікарні Василь Савчин.

Операції проводитимуть, щоб токсини не потрапили до організму. Лікарі кажуть, що зараз зарано говорити про будь-які прогнози.

Лікування це так приблизно 2 місяці, через 2 місяці вже можемо щось сказати. Зараз усе питання залежить від якості медикаментозного забезпечення, бо зараз дуже важливо дати хороший антибіотик, які коштовні. І будемо надіятися, що буде результат, - наголосив Василь Савчин.

Такі випадки ураження струмом під час фотографування або ж просто пошуку нових відчуттів серед молоді – непоодинокі. Рятувальники наголошують, що люди здебільшого не усвідомлюють справжньої небезпеки таких вчинків.

Якщо ми будемо говорити про залізничні об’єкти, то там дуже високий струм. І необов’язково навіть торкнутися лінії високовольтної, може виникнути таке явище, як дуга і вдарити струмом, - запевняє речник ГУ ДСНС Львівщини Ігор Курус.

Рятувальники додають, що зазвичай такі випадки закінчуються летально.


 


 

Читайте також
На Львівщині 14-річну дівчинку вдарило струмом на даху потяга (фото) На Львівщині 14-річну дівчинку вдарило струмом на даху потяга (фото)
Дівчинка перебувала у стані середнього ступеня важкості. ЇЇ госпіталізували до реанімації.
У Львові 26-річну жінку вдарило струмом коли вона фотографувалась на потязі (відео) У Львові 26-річну жінку вдарило струмом коли вона фотографувалась на потязі (відео)
На станції "Підзамче" Львівської залізниці, на залізничній цистерні було виявлено тіло 26-річної жінки.
16-річний підліток отримав ураження струмом на даху залізничної цистерни у Львові (відео) 16-річний підліток отримав ураження струмом на даху залізничної цистерни у Львові (відео)
16-річний житель Херсонської області видерся туди, аби зробити фото.
Loading...
Load next