Отруйні гриби: на Львівщині четверо людей потрапили в реанімацію

Отруйні гриби: на Львівщині четверо людей потрапили в реанімацію
Стан трьох пацієнтів, які є членами однієї родини, медики характеризують як середнього ступеня важкості. Один чоловік у важкому стані.

Увечері, 5 серпня, у селі Карпатське, що на Львівщині потрапили в реанімацію четверо осіб, які отруїлися грибами. 

Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА. 

Люди потрапили в лікарні 5 серпня о 22.30. 

– Надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Турківської ЦМЛ з попереднім діагнозом отруєння грибами, надійшли три людини, жителі села Карпатське Самбірського району 1960 1988 і 1996 року народження, - повідомили у відомстві. 

Їх стан – середнього ступеня важкості. Це все одна сім'я, яка споживала сироїжки.

Однак вночі в лікарню доставили ще одного пацієнта, 40-річного мешканця с. Верхня Яблунька.

Його госпіталізували вночі о 01:30. З його слів, він їв лисички. Стан його важкий, – розповів в.о. начмеда Турківської лікарні Микола Марусяк, інформує ZAXID.NET.

ЛОДА вкотре застерігає бути обачними під час збирання грибів. 

Читайте також
Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео) Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео)
Через отруєння грибами двоє львів’ян перебувають у реанімації у важкому стані, ще одна жінка має задовільний. Лікування одного пацієнта з таким отруєнням обходиться до 250 тисяч гривень.
Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео) Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео)
Випадковість чи неуважність та безтурботність людей? Щороку лише у Львові кількість випадків отруєнь чадним газом вимірюється десятками. І хоча техніка та методи щораз осучаснюють, а фахівці невпинно застерігають про небезпеку, статистика постраждалих залишає бажати кращого.
У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео) У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео)
У Львові молода пара отруїлася чадним газом, постраждалих наразі доставили до обласної лікарні. Зараз фахівці встановлюють причини цієї події.
Loading...
Load next