На Львівщині у притулку "Домажир" оселилась нова ведмедиця (відео)

На Львівщині у притулку "Домажир" оселилась нова ведмедиця (відео)
До реабілітаційного центру ведмедів, що неподалік села Жорниська Яворівського району Львівської області, привезли ще одну ведмедицю.

У ведмежому притулку "Домажир" поповнення. Там на одну ведмедицю стало більше. Марта, так звати клишоногу, днями прибула до нового помешкання і зараз проходить адаптацію. Опісля її оглянуть ветеринари. Як повідомили у притулку, Марті 17 років, вона народилася у неволі і виступала в цирку. 

Марта – так звати ведмедицю. Зараз Марта проходить адаптацію. Перевезення ведмедиці пройшло успішно. Після адаптації її мають оглянути наші ветеринари - йдеться у повідомленні.

А потім тварина жила у вольєрі на території ресторану на Стрийщині. Перевезення ведмедиці звідти пройшло успішно. Наразі ж ведмедиці потрібне збалансоване харчування, тому її годуватимуть вдвічі в день. Також їй зроблять загальний огляд.

Нагадаємо, ведмежий притулок "Домажир"рекреаційний центр для порятунку бурих ведмедів, що розташований за 15 км від Львова. Там допомагають ведмедям, рятуючи їх із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. 

Зараз у "Домажирі" проживає вже 29 врятованих ведмедів.

 

Читайте також
Ведмеді-переселенці: в Україні рятують ще 2 ведмедів (відео) Ведмеді-переселенці: в Україні рятують ще 2 ведмедів (відео)
До ведмежого притулку «Домажир», на Львівщині, привезли 7-ох клишоногих із «Білої скелі», що під Києвом.
На Львівщині із літаків розкинуть понад 430 тисяч доз вакцини від сказу для диких тварин (відео) На Львівщині із літаків розкинуть понад 430 тисяч доз вакцини від сказу для диких тварин (відео)
На Львівщині із літаків розкидатимуть вакцину від сказу для хижаків, щоб запобігти поширенню цією небезпечної хвороби.
У ведмежому притулку «Домажир» стартував туристичний сезон (відео) У ведмежому притулку «Домажир» стартував туристичний сезон (відео)
Відвідати бурих можна з четверга по суботу з 10:00 до 18:00. Але є одна умова — завітати туди можна лише за попереднім записом.
Loading...
Load next