У Львові стартувало осіннє обстеження доріг: чи готові дороги в області до зими (відео)

У Львові стартувало осіннє обстеження доріг: чи готові дороги в області до зими (відео)
В області стартував осінній комісійний огляд автомобільних шляхів. За допомогою нового сучасного обладнання поліціянти перевіряють стан покриття доріг та фіксують усі можливі недоліки, зокрема наявність ям чи деформацій.

Ревізія автомобільних шляхів. Працівники патрульної поліції Львівщини перевіряють готовність доріг до зими. Відтепер для проведення огляду поліціянти використовують мобільну дорожню лабораторію, яка оснащена сучасним обладнанням та відповідає державним стандартам.

За допомогою цих приладів будемо виміряти як і вибоїни на дорогах, ямковість, напливи, тобто всі недоліки в утриманні вуличної дорожньої мережі, так само щодо технічних засобів в організації дорожнього руху і дорожніх знаків, - повідомив інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львівщини Дмитро Григораш.

Осінній комісійний огляд доріг розпочали із ревізії об’їзної Львова і одразу виявили перші недоліки. Після замірів дорожньою рейкою патрульні з’ясували: на одному з відрізків траси висота рівня проїжджої частини вища від узбіччя на 14 сантиметрів.  

Також патрульні мають зауваження і до знаків сервісу. Перевірка показала, що вони не відповідають державним стандартам. На іншому відрізку дороги патрульні здійснили заміри коефіцієнту зчеплення шин з вологим та сухим покриттям.

Даний коефіцієнт показує наскільки автомобільна шина буде мати змогу загальмувати в тому чи іншому випадку при різних погодних умовах. Якщо він менший ніж допустимий це може спричинити погану властивість посипання матеріалами і не будуть автомобільні шини мати зчеплення з дорогою що може призводити до ДТП, - зауважив інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львівщини Ігор Гук.

А ще поліцейські перевірили, чи не відхиляються напливи або інші деформації асфальту від відповідних норм. За результатами ревізії патрульні склали акти обстеження.

 Які відправляємо на міські ради, на районні адміністрації, на власника автомобільної дороги, підрядні організації, також додатково видаємо приписи на усунення недоліків з термінами на їх усунення, - додав інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львівщини Дмитро Григораш.

У Службі автодоріг Львівщини з усіма зауваженнями поліціянтів погоджуються та обіцяють усунути недоліки впродовж 10 діб.

Якщо наука говорить що в тому місці щось неправильно є, звичайно, це місце у випадку дороги нашої там де були ухили 4-5 см, просадка, ці ділянки будуть вирізатися і перекладатися асфальтом заново. Так само знаки, якщо не відповідають, вони міняються, - розповів провідний інженер Служби автодоріг Львівщини Віктор Крупа.

Загалом від початку року патрульні винесли 76 постанов за неналежне утримання дорожнього покриття. 

 

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
Конфлікт переріс у різанину: на Львівщині чоловік поранив свого 16-річного племінника Конфлікт переріс у різанину: на Львівщині чоловік поранив свого 16-річного племінника
Конфлікт в одній із сімей Львівщини переріс у криваву різанину та декілька років ув'язнення у тюрмі. 36-річний житель міста Белз наніс декілька ножових поранень у живіт своєму неповнолітньому племіннику.
Loading...
Load next