13-річний хлопчик зі Львова отруївся чадним газом

13-річний хлопчик зі Львова отруївся чадним газом
Хлопчик перебуває у середньому ступені важкості.

12 листопада о 02:12 годині у квартирі будинку по вул. академіка Ф. Колесси, 11, хлопчина отруївся чадним газом.  Повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Його у стані середнього ступеню важкості привезли батьки у Львівську МДКЛ.

 

Читайте також
Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео) Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео)
Випадковість чи неуважність та безтурботність людей? Щороку лише у Львові кількість випадків отруєнь чадним газом вимірюється десятками. І хоча техніка та методи щораз осучаснюють, а фахівці невпинно застерігають про небезпеку, статистика постраждалих залишає бажати кращого.
У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео) У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео)
У Львові молода пара отруїлася чадним газом, постраждалих наразі доставили до обласної лікарні. Зараз фахівці встановлюють причини цієї події.
«Невидимий вбивця» атакує: у Львові жінка отруїлася чадним газом (відео) «Невидимий вбивця» атакує: у Львові жінка отруїлася чадним газом (відео)
Від початку року у місті зафіксували майже 50 випадків отруєння чадним газом. Постраждало більше 120 людей, серед яких 32 дитини. Ще 4-ро осіб загинули.
Loading...
Load next