"Осінню частину завершуємо на 1 місці": «Карпати» перемогли в останньому матчі цього року

"Осінню частину завершуємо на 1 місці": «Карпати» перемогли в останньому матчі цього року
Оновлений ФК «Карпати» розпочав свої виступи в професійному футболі лише цього року.

Сьогодні львівський футбольний клуб "Карпати" переміг "Діназ" з Вишгорода, це вже 13 перемога поспіль команди, а ще їм вдалося перемогти в останньому матчі Другої ліги. Про це повідомляє пресслужба футбольної команди.

Осінню частину завершуємо на 1 місці, - зазначили в дописі.

Зазначимо, що гра відбулася у Львові на стадіоні "Україна". "Діназ", команда, яка з Київщини, була сильним конкурентом для львів'ян і займала третю сходинку в турнірній таблиці, але карпатівці змогли їх обіграти. 

Варто зауважити, що всі два голи було забито у другому таймі. Валерій Болденков забив перший м'яч на 54 хвилині матчу, а Денис Кожанов забив гол на 80 хвилині. В результаті, ФК«Карпати» повернулись на перше місце групи, набравши 48 очок.

Нагадаємо, раніше жіночий футбольний клуб «Карпати» вийшов в чвертьфінал Кубка України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео) Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео)
У Львові під загрозою ще одні "Карпати". Цього разу жіночі. Команда з нового сезону виступає самостійно. Зараз у клубу немає коштів навіть на тренування, а за 5 днів потрібно вдома приймати київський "Аттекс".
"Львів – це душа футбольної збірної України", - Федицький про наступний матч збірної "Львів – це душа футбольної збірної України", - Федицький про наступний матч збірної
Колишній захисник збірної України переконаний, що на стадіоні "Арена Львів" панує особлива атмосфера, яка допомагає футболістам збірної.
Львівські "Карпати" виступатимуть з традиційним гербом, а за два роки гратимуть у Прем'єр-лізі Львівські "Карпати" виступатимуть з традиційним гербом, а за два роки гратимуть у Прем'єр-лізі
Футбольний клуб "Карпати" зі Львова й далі існуватиме та радуватиме своїх вболівальників якісним футболом та грою. Щоб відродити легенду львівського футболу усіх фанів запрошують на матчі команди.
Loading...
Load next