Напад на працівників та підпал салону краси у Львові (фото, відео)

Напад на працівників та підпал салону краси у Львові (фото, відео)
Поліція повідомляє про двох постраждалих.

Інцидент трапився увечері 30 листопада. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив журналіст Василь Хомин.

Невідомі, за словами постраждалих, увірвались в салон на вул. Шота Руставелі, покидали персонал на підлогу, забрали цінні речі і наостанок підпалили приміщення, - йдеться в повідомленні.

На місце події одразу прибули усі спецслужби: наряди поліції, швидка, пожежні, служба газу.

Фото: Василь Хомин

Як повідомили в Національній поліції Львівської області, правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, з’ясовують усі обставини події, встановлюють особи зловмисників.

Фото: Василь Хомин

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У центрі Львова зловмисник підпалив автівку і втік з місця події У центрі Львова зловмисник підпалив автівку і втік з місця події
На вул. С. Бандери 33-річний житель Луганської області облив авто легкозаймистою речовиною та підпалив, після чого втік.
У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки
Львівським правоохоронцям вдалось затримати двох порушників, які підпалили балкон багатоповерхівки на вулиці Виговського, що у Залізничному районі міста.
У Львові на 4 роки засудили чоловіка за напад із мотивів гомофобії У Львові на 4 роки засудили чоловіка за напад із мотивів гомофобії
Це останній вирок у справі побиття поета Сергія Савіна та музиканта Максима Верби.
Loading...
Load next