Одягнути безхатьків: у Львові розпочалась благодійна акція «Між нами - тепло» (відео)

Одягнути безхатьків: у Львові розпочалась благодійна акція «Між нами - тепло» (відео)
Мета акції «Між нами — тепло»: щоб кожен, кому потрібний зимовий одяг, зміг його отримати безкоштовно. Ініціатором акції є Львівський міський центр соціальних служб.

Біля Порохової вежі нужденні можуть взяти теплий одяг та взуття, який їм  залишили волонтери соццентру «Між нами». Прихопити собі вбрання з дерева можна безкоштовно. Акція триватиме до 10 грудня.

Ми вирішили зробити таку акцію, як проводили закордоном. Спробувати.. І включилися, нам сподобалося. Як тільки ми розпочали розвішувати речі, дуже багато людей прийшло потребуючих дійсно. Вони вчора ті речі брали і так щиро дякували, що це нас зарядило й ми вирішили продовжувати. - каже Тетяна Костик, фахівчиня центру соціальних служб «Між нами».

Що цікаво, на ніч одяг не забирають. Водночас соціальні працівники просять всіх охочих долучатись до акції і поділитися одягом з тими, хто його потребує.

Напередодні новорічних свят творити добро може кожен. Для цього потрібно лиш принести теплі речі до Порохової вежі або ж у Львівський міський центр соціальних служб, на вулиці Театральній, 10 чи в Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на Кирилівській, 3а, - наголошує журналістка Софія Білик.

Клієнти нашого закладу найчастіше потребують теплих речей. Тобто це і спідня білизна, і теплі зимові шкарпеточки, рукавиці, шапки, взуття великих розмірів, тобто від 42-48 навіть 50, - розповідає Світлана Никлева, соціальна працівниця Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Львівські волонтери та благодійники допомагають нужденним перед Великоднем (відео) Львівські волонтери та благодійники допомагають нужденним перед Великоднем (відео)
Передвеликодній період - найкращий час для добрих справ, благодійності та допомоги, яку насправді потребує чимало людей. Тож доброчинці, соціальні служби та священнослужителі об’єдналися, щоб створити таке Великоднє диво для нужденних.
«16 днів проти насильства»: у Львові правоохоронці долучилися до акції протидії агресії до жінок (відео) «16 днів проти насильства»: у Львові правоохоронці долучилися до акції протидії агресії до жінок (відео)
25 листопада стартувала всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»., яка спрямована на протидію агресії до жінок. До цього дійства долучилися й патрульні, які роздавали людям інформаційні буклети та розповідали, куди звернутися по допомогу у випадку домашнього насильства.  
Loading...
Load next