ЛОДА витратить 330 тис. грн на розробку додатку для туристів зі Сходу

ЛОДА витратить 330 тис. грн на розробку додатку для туристів зі Сходу
Програму розроблять до кінця цього року.

Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації заплатить 330 тис. грн за створення додатку для іноземних туристів. Про це повідомляють "Наші гроші. Львів".

Кошти на додаток виділили в межах Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2021-2025 роки. Додаток розроблять для туристів зі східних країн − Саудівської Аравії, Бахрейну, Катару, Кувейту, Об’єднаних Арабських Еміратів, Ірану та Оману. Він буде доступний арабською та англійською мовами, - йдеться у повідомленні.

Зокрема у додатку буде інформація про:

  • пам’ятки архітектури;
  • екоприродні локації;
  •  медичний та оздоровчий туризм;
  •  активний туризм;
  •  гастрономію із акцентом на халяльну кухню.

Туристи, крім того, зможуть дізнатись про магазини, готелі, мотелі, оренду нерухомості чи автомобіля, послуги гіда.

Також у додатку передбачена карта Львівщини, кнопка «Знайти мою локацію» та розділ «Підтримка» з функціями колл-центру, чат-боту чи питань/відповідей. На першій сторінці додатку буде напис «Вітаємо на Львівщині».

Програму розроблять до кінця цього року.

У виданні повідомили, що найдорожче у додатку коштує розробка «Домашньої сторінки» та функціоналу – 93,5 тис. грн. За секцію «Карти» заплатять 82,5 тис. грн, ще 34 тис. грн – за створення нижньої панелі вкладок. Інші ж завдання обійдуться дешевше, наприклад дизайн додатку коштує 16,5 тис. грн.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео) Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео)
Вуличками Львова дедалі частіше можна зустріти відвідувачів із за кордону. Наразі ж здебільшого це – мешканці країн Перської затоки, які приїздять до міста Лева цілими сім’ями з близько 5-10 осіб або ж групами.
У Львівському музеї історії релігії проводять екскурсії підземеллям монастиря домініканців (відео) У Львівському музеї історії релігії проводять екскурсії підземеллям монастиря домініканців (відео)
Тут можна дізнатись про князівську в'язницю, побут монахів, їхні історії та святині.
До Львова прилетів перший рейс Lufthansa з Франкфурта До Львова прилетів перший рейс Lufthansa з Франкфурта
Сьогодні у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького зустріли новий регулярний рейс Lufthansa за маршрутом Франкфурт-Львів. Ним прилетіло 79 пасажирів.
Loading...
Load next