Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною

Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною
Якщо Ви страждаєте від домашнього насильства — не мовчіть!

Шевченківський райсуд у Львові вже вдруге за рік оштрафував священника за домашнє насильство. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Зазначається, що справу адмінпорушення Ігоря Городецького розглядали 29 грудня. Чоловік не прийшов на засідання, але все ж має сплатити штраф 340 гривень.

Перший раз насилля у родині священника зафіксували ще навесні. Тоді його дружина викликала поліцію, бо священник нібито лаявся, шарпав її та погрожував фізичною розправою. Тоді Городецький платив такий самий штраф

Якщо він продовжить чинити насилля щодо дружини, то покарання може бути серйознішим. Суд може видати йому припис про заборону наближатись до жінки. Також за такі дії можуть відправити на громадські роботи або арештувати на 10 днів. 

Варто додати, що 65-річний Ігор Городецький є священиком церкви великомученика Дмитрія УГКЦ, що на вул. Загірній у Львові.

Нагадаємо, раніше єпископ православної церкви побив жінку через собаку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
Loading...
Load next