У Львові діти переселенців розмалювали футболки, які розіграють на аукціонах у США та Канаді (відео)

У Львові діти переселенців розмалювали футболки, які розіграють на аукціонах у США та Канаді (відео)
Розмальовані дітьми футболки розіграють на аукціонах у США та Канаді, а гроші з продажу скерують на реабілітацію військових та людей, що постраждали у зоні бойових дій в Україні.

 У Львові діти переселенців розмалювали футболки, які розіграють на аукціоні, а гроші з продажу скерують на допомогу особам, що постраждали внаслідок російського вторгнення на територію України. 

 Ми вирішили намалювати сердечко, як прапор України і ще ми вирішили намалювати просто сердечок дуже багато.

Для того, щоб отримали гроші наші любі ЗСУ та наші воїни.
 

Волонтери розповідають, що такі заходи допомагають виховати в дітей патріотичний дух  і головне дають зрозуміти, що своєю творчістю вони рятують людські життя.  

Дуже складно емоційно, що коли я питаю в них про їхню мрію, то вони відповідають, щоб закінчилася війна. І так відповідають усі діти, або відповідають, що мрії немає, бо яка зараз може бути мрія. Але в цілому мені дуже подобається, що вони дійсно вірять у те, що ми можемо перемогти, вони знають це і вони вірять в те, що їхні малюнки допомагають, - розказує Христина Краснопольська, студентка Української академії лідерства.

Організували акцію представники громадської організації «Принцип свідомості» спільно з Українською академією лідерства. Провели захід у двох модульних містечках у Львові, де зараз проживають переселенці. Це початок проєкту «Сильні люди» з психо-фізичної реабілітації військових та людей, що отримали травми у зоні бойових дій.

Потім ми ці футболки пропонуємо купити людям на аукціонах у США та Канаді, для того, щоб вони щось отримали. Самі вони дуже багато допомагають нічого не отримуючи, а тут вони отримують, щось надзвичайне, а саме творчість дітей, яка є в одному екземплярі. І вони можуть давати кошти дійсно розуміючи,що це піде тим хто постраждав внаслідок війни, - каже Роман Лобай, керівник ГО «Принцип свідомості», співорганізатор акції.

Загалом на аукціони відправили 25 футболок з унікальними малюнками. Організатори зазначають, що планують і надалі проводити подібні акції для діток. Бо їм це теж допоможе пережити цей складний період для нашої країни.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
До Дня спротиву окупації Криму у Львові організують низку мистецьких подій (відео) До Дня спротиву окупації Криму у Львові організують низку мистецьких подій (відео)
Різноманітні заходи відбуватимуться упродовж 22-24 лютого.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next