У Львові відбудеться благодійний концерт #PlayForUA (відео)

У Львові відбудеться благодійний концерт #PlayForUA (відео)
У Львівському музеї історії релігії відбуваються благодійні концерти організовані спільно з молодіжним рухом Експеримент.

#PlayForUA. У Львівському музеї історії релігії відбудеться благодійний концерт.

Квитки на наш захід коштують 100 грн.

Подія наша триває годину, відбудеться наш наступний концерт вже 26 червня, але цього разу він вже буде присвячений творчості сучасного естонського композитора Арво Пярта. О 17:00 за адресою площа Музейна, 1. Квитки можна придбати завчасно на касі музею, - розповідає Катерина Назар, завідувачка науково-освітнього відділу Львівського музею історії релігії.

Проєкт організований спільно з музикантами Львівської національної філармонії та молодіжним рухом Експеримент. І це вже не перший музичний захід у цьому музеї. На початку червня тут відбувся концерт, який присвятили творчості Ференца Ліста. Цього ж разу, розповідають організатори, відвідувачі зможуть оцінити твори сучасного композитора світового рівня з Естонії.

У нашому концерті у неділю будуть звучати різні інструменти. Буде звучати флейта Пана, фортепіано, орган, як король музичних інструментів. Й ми будемо використовувати відеоряд, який допоможе нам опанувати музику великого композитора Естонії  Арво Пярта, - каже Олена Мацелюх, солістка Львівської національної філармонії.

Половина зібраних коштів піде на допомогу ЗСУ.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Фестиваль фольклору "Етновир": обрядові танці, автентичні костюми та музичні інструменти (відео) Фестиваль фольклору "Етновир": обрядові танці, автентичні костюми та музичні інструменти (відео)
Танцювальні колективи з усієї України, а також Туреччини та Чорногорії завітали до Львова.
“Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео) “Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео)
Понад 16 тисяч глядачів та 16 зіркових хедлайнерів – «Арена Львів» готується приймати ювілейну «Українську пісню».
День вишиванки: як виглядає Львів у цей день (відео) День вишиванки: як виглядає Львів у цей день (відео)
Різнобарвність, однострій та особлива атмостфера. Традиційно третього четверга травня Львів одягається у розкішне вишите вбрання.
Loading...
Load next