Розкрадали військову амуніцію на Львівщині: злочинцям повідомили про підозру (відео)

Розкрадали військову амуніцію на Львівщині: злочинцям повідомили про підозру (відео)
Організатору злочинної групи загрожує від п’яти до семи років позбавлення волі.

Привласнення 25 мільйонів гривень на гуманітарці: організатору злочинної групи, учасники якої розкрадали військову амуніцію на Львівщині, повідомили про підозру. Як повідомляє поліція, організатором та куратором злочинної схеми був 43-річний житель Львівщини.

Він «вирішував» питання щодо отримання дозвільних документів від військових частин для безперешкодного перевезення амуніції через кордон нібито для передачі їх військовослужбовцям ЗСУ. Надалі отримане спорядження, зокрема, бронежилети, вони реалізовували, привласнюючи отримані кошти.

Слідчі повідомили організатору про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає від п’яти до семи років позбавлення волі. Двом інших учасникам групи правоохоронці повідомили про підозру раніше. 

Нагадаємо, на Львівщині шукають волонтерів, які допоможуть доглядати за переселенцями з інвалідністю.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next