У Львові побільшає зарядних станцій для електромобілів (відео)

У Львові побільшає зарядних станцій для електромобілів (відео)
Потенційних інвесторів місто мотивуватиме пільговою платою за оренду ділянок – всього 1 грн/міс за 1 м.кв. впродовж 2022-2023 років.

У Львові побільшає зарядних станцій для електромобілів. У місті вже працюють над переліком локацій, на яких можна розмістити такі станції.

Як повідомили у мерії, потенційних інвесторів місто мотивуватиме пільговою платою за оренду ділянок – всього 1 грн за 1 м.кв. на місяць впродовж 2022-2023 років.

Облаштовувати електрозарядки на прилеглій території зможуть і ОСББ — без конкурсу, за спрощеною процедурою. Відповідне положення затвердили напередодні на сесії ЛМР. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next