Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин

Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин
Водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок події постраждала пасажирка однієї з машин.

Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині травмовано жінку. Подія трапилася на дорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у  селі Сопошин. Попередньо відомо, що водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок чого постраждала пасажирка однієї з машин. Медики доставили травмовану жінку до лікарні. З цього приводу правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно якого винуватцю загрожує до 3-х років обмеження волі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео) Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео)
Водій «Volkswagen» не впорався з керуванням та зіткнувся з рейсовим автобусом, внаслідок чого той виїхав на зустрічну смугу та зачепив ще 3 автомобілі.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next