Поліцейські Львівщини затримали зловмисників, які вкрали кошти у військовослужбовця ЗСУ

Поліцейські Львівщини затримали зловмисників, які вкрали кошти у військовослужбовця ЗСУ

Вкрали кошти військовослужбовця ЗСУ. Гроші вкрали з приватного будинку в одному з сіл Червоноградського району. Правоохоронці встановили, що зловмисники дочекалися поки вдома нікого не буде, проникли всередину через двері, забрали чималу суму коштів та вийшли через вікно. Однак пропажу швидко виявили й звернулися до правоохоронців.


По гарячим слідам за допомогою камер відеоспостереження «Безпечна Львівщина» нами було встановлено, що до скоєння цього правопорушення причетна молода громадянка України. Також було встановлено транспортний засіб за допомогою якого вона пересувалася. Встановлено маршрут пересування з Червоноградського району до Волинської області, де в кінцевому результаті було встановлено дану громадянку, а також в неї було вилучено грошові кошти, які стали предметом скоєння даного кримінального правопорушення, - каже Василь Шимон, начальник Червоноградського районного відділу поліції.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У "Львіввугіллі" провели обшуки: Інтриги чи злочин? У чому винні шахтарі? У "Львіввугіллі" провели обшуки: Інтриги чи злочин? У чому винні шахтарі?
Шахтарі переконують: попри порушення процесуальних норм, будуть співпрацювати зі слідством
Спокою не знайти: правоохоронці розслідують вибух гранати на кладовищі Спокою не знайти: правоохоронці розслідують вибух гранати на кладовищі
Кому саме належить граната, і як вона опинилася біля могил – з’ясовують слідчі
На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео) На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео)
Поблизу села ременів водій «BMW» не впорався з кермуванням, легковик «знесло» з проїжджої частини, після чого він перекинувся.
Loading...
Load next