У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань

У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань
У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань, як відбувалися протягом тижня. Переможці отримали грамоти, кубки, а деякі й медалі.

Відзначили найкращих. У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань, як відбувалися протягом тижня. Переможці отримали грамоти, кубки, а деякі й медалі. Керівництво навчального закладу розповідає, що такі заходи виховують в дітей дисципліну, свідомість та силу волі. 

Я грав у багатьох міжнародних змаганнях. В Україні зайняв 3-є місце, виконав норму майстра спорту України, також за кордоном зіграв успішно декілька змагань виконавши Майстра фіде з шахів. Мої враження дуже позитивні дуже, гарний колектив, дуже підтримують Україну. Мої наступні цілі це виконати міжнародного майстра. Й можливо ще заслуженого майстра України, - каже Владислав Фіщук, учень Львівської академічної гімназії.

До участі у змаганнях так чи інакше залучили усіх учнів. До того ж ще одного відзначили окремо за його здобутки у шахах.

Волейбольна команда ставала неодноразовими переможцями й першостей Львова , й призерами обласних змагань й навіть учасниками збірної України. Михайло Михайлович в нас вчитель фізкультури, який веде гурток з футболу. Тому ці види спорту найбільш такі ці. Форма цих змагань в різних класах була проведена по усіх паралелях. Вся гімназія задіяна, й ми вибирали те , що найбільше подобається дітям, - розповіла Оксана Жук, вчителька фізкультури Львівської академічної гімназії

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео) Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео)
Разовий е-квиток на одну поїздку коштуватиме 10 грн.
У львівській лікарні дві кисневі станції самостійно виробляють кисень з повітря У львівській лікарні дві кисневі станції самостійно виробляють кисень з повітря
У міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова запрацювали дві нові кисневі станції американського виробництва, які самостійно виробляють кисень із повітря.
Міфи про вакцину: де можна вакцинуватись від COVID у Львові (відео) Міфи про вакцину: де можна вакцинуватись від COVID у Львові (відео)
Погляди львів’ян стосовно вакцинації і досі розділяються. Деякі категорично проти, інші ж або вже встигли вакцинуватися, або чекають своєї черги.
Loading...
Load next