У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком

У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком
Водія «залізного коня» забрали до реанімації, його пасажир – у травматології

У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком. Як повідомляє поліція Львівщини, за кермом «Тойоти» перебувала 28-річна жителька одного з сіл району. Водієм ж «залізного коня» був 16-річний хлопець. Він і його на рік старший пасажир отримали травми. Кермувальника забрали до реанімації, пасажир – у травматології. Слідчі відкрили кримінальне провадження. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою
У Сколе водій легковика, 51-річний житель одного з сіл Стрийського району, загинув після лобового зіткнення з фурою.
На Львівщині внаслідок ДТП постраждав літній чоловік (відео) На Львівщині внаслідок ДТП постраждав літній чоловік (відео)
Подія трапилася в одному з сіл Яворівського району. Постраждалий 63-річний чоловік у стані середньої важкості був госпіталізований до найближчої лікарні.
Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео) Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео)
Водій «Volkswagen» не впорався з керуванням та зіткнувся з рейсовим автобусом, внаслідок чого той виїхав на зустрічну смугу та зачепив ще 3 автомобілі.
Loading...
Load next