На Волині викрили підпільний цех з виробництва цигарок

На Волині викрили підпільний цех з виробництва цигарок
Його організували на території Волинської області. А контрафактні цигарки реалізовували у західному регіоні,в тому числі й у Львівській області.

Правоохоронці викрили діяльність підпільного цеху з виробництва цигарок. Відомо, що його організували на території Волинської області. А контрафактну продукцію реалізовували у західному регіоні, в тому числі й у Львівській області. Окрім того, на території цеху була встановлена сучасна система сигналізації та відеонагляду. Периметр патрулювала посилена охорона – все це забезпечувало повну секретність об’єкта. Правоохоронці ретельно спланували операцію щодо проникнення на територію й вдалося без опору затримати зловмисників.
 

За результатами заходів вилучили устаткування, 60 тисяч пачок цигарок, 5.5 кілограмів тютюну та інші комплектуючі матеріали. Загальна вартість вилученого сягає 20-ти мільйонів гривень. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене авто та повідомлення підозри організатору та учасникам підпільного бізнесу. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, що розслідується за кількома статтями Кримінального кодексу України здійснює Львівська обласна прокуратура, - повідомила Альона Лютницька, співробітниця департаменту стратегічних розслідувань національної поліції України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Правоохоронці викрили шахраїв, які вкрали з рахунків громадян ЄС 160 мільйонів Правоохоронці викрили шахраїв, які вкрали з рахунків громадян ЄС 160 мільйонів
Правоохоронці затримали учасників злочинної групи, які викрали з рахунків громадян ЄС понад 160 мільйонів гривень
Loading...
Load next