У Львові триває демонтаж підпірної стінки біля Органного залу

У Львові триває демонтаж підпірної стінки біля Органного залу
Підрядники уже розібрали майже 50% старої стіни – це понад 100 метрів її конструкції. Завершити роботи планують до кінця року.

Демонтаж підпірної стінки біля Органного залу триває: там уже розібрали майже 50% старої – це понад 100 метрів її конструкції. Роботи, як зазначили у мерії, проводять поетапно: розбирають частину старої аварійної підпірної стінки і заливають нову, рухаючись таким чином далі. Нова стіна необхідна, щоб укріпити пагорб, а поверх неї облаштують схил із зеленими насадженнями. За сприятливих погодних умов облаштування планують завершити до кінця року. Нагадаю, біля Органного залу виявили людські кістки. Тож до робіт залучили «Рятувальну археологічну службу».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Як просто записатися в тероборону (відео) Як просто записатися в тероборону (відео)
Ви можете отримати інформацію за номером телефону: 1580 - для жителів Львова та 096 080 69 87 - для жителів Львівської області.
У Львові водій авто, який збив мотоцикліста, сяде за ґрати на три роки У Львові водій авто, який збив мотоцикліста, сяде за ґрати на три роки
Трагедія сталась майже два роки тому на перехресті вулиць Суботівська-Повітряна.
Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну
Один чоловік занурився поміж валізами у багажному відділенні, а інший – вийшов з авто на час перевірки.
Loading...
Load next