На Личаківському цвинтарі попрощалися з Зіновієм Шевчуком

На Личаківському цвинтарі попрощалися з Зіновієм Шевчуком
На Личаківському цвинтарі попрощалися з Зіновієм Шевчуком. Чоловік з 2014 року стримував натиск ворога у зоні АТО

Попрощалися на Личаківському цвинтарі і з патріотом Зіновієм Шевчуком. Чоловік з 2014 року стримував натиск ворога у зоні АТО. Потім повернувся додому та працював на залізниці. А після повномасштабного вторгнення знову взяв у руки зброю, щоб захистити країну від загарбників.



Батько запам’ятався тим, що він веселий був й впевнений у собі й в нас була така сама політична позиція у житті, що захист честі й незалежності своєї країни це патріотризм. Й він казав мені, що патріотизм це те, що зараз я маю піти в армію, бо це одне з найбільших, що я можу зробити для захисту своєї сім’ї й своєї країни. Це найбільший плюс в ньому, - розповідає старший син Мирослав.

Його друзі запам’ятали його щирим, добрим чоловіком та професійним військовослужбовцем, що неодноразово рятував життя своїм побратимам.
 

Він дуже гарно малював, гарно креслив. Тому мабуть й був командиром зенитно-ракетного розрахунку, бо поки ще не було техніки в наші часи йому визначити геолокацію було легко, не заблудитися в лісі було легко. Він дарував свою любов завжди. Я запитала чи йому не важко в такому то віці й він відповів мені, що може вберегти 20-річних хлопців, навчити їх чомусь. Він був морським котиком. Й він казав, що важко, але зате ніколи не буде соромно. Ми вже потім жартували, що то генерал в Зеника навчився тієї фрази, - подруга Зіновія Шевчука Ірина Маршалок.


Чоловік виховав 2 синів, які теж зараз служать у ЗСУ та бережуть наше з вами мирне життя.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Крематорій у Львові: комплекс планують збудувати на території Голосківського кладовища (відео) Крематорій у Львові: комплекс планують збудувати на території Голосківського кладовища (відео)
Архітектурна концепція комплексу передбачає створення відкритої площі в центрі ділянки, яка є об’єднуючим елементом між крематорієм та колумбарієм.
Кількість поховань у Львові за останній рік збільшилась вдвічі Кількість поховань у Львові за останній рік збільшилась вдвічі
Кількість поховань на кладовищах Львова з початку року суттєво збільшилась, у порівнянні із аналогічним періодом 2020 року. Зокрема, це зумовлено великою кількістю померлих від коронавірусної інфекції.
Loading...
Load next