На Львівщині судитимуть місцевого мешканця за збут психотропів

На Львівщині судитимуть місцевого мешканця за збут психотропів

Прокурори Самбірської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного чоловіка за фактами збуту психотропних речовин (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у місті Старий Самбір місцевий мешканець займався збутом психотропних речовин, а саме - амфетаміну. Замовлення приймав по дзвінку та через спеціально створений телеграм канал, повідомляє прокуратура Львівської області.

Збут здійснював шлях закладання так званих «закладок», або з рук в руки безпосередньо на території Самбірського району.

В ході обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено психотропну речовину та знаряддя для її фасування.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, У Рудно унеможливили в’їзд авто на територію парку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео) На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео)
Під час обшуків у квартирі та двох гаражах правоохоронці виявили понад 3 кілограми канабісу, таблетки-психотропи та інші докази 
Loading...
Load next